De Vroe: precisie en ervaring in metaal

CNC-bewerking en snijden van staal, roestvrij staal en aluminium

In het hart van elk geautomatiseerd product zit de mechaniek. Als producent weet u dat. En als het goed is, krijgt uw klant er nooit echt mee te maken. Dus hoe zorgt u dat het goed zit? Door uw mechanische onderdelen bij De Vroe te bestellen. In onze productiehal plooien, ponsen, snijden en lassen we staal, roestvrij staal en aluminium voor u tot een piekfijn resultaat. De eerste stap naar een foutloze mechaniek. En dus? Een tevreden klant.

 

Inhouse laklijn voor poeder- en epoxylakken

De Vroe verwerkt platen en buizen met uiterste precisie. Daarna zijn uw metalen onderdelen meestal nog niet gebruiksklaar: ze hebben nog een laklaag nodig. Laat ze daarom in één ruk van de productiehal naar onze inhouse laklijn gaan voor een laagje epoxy- of poederlak. Dat bespaart u een halte in het productieproces.

 

De Vroe denkt met u mee

Grijpt u elke kans om uw producten te verbeteren? Bij De Vroe staan we u daarin bij. Samen met u ontwikkelen we mechanieken voor de automatisering van zowat alles: meubilair, hulpstukken in de zorgindustrie, orthopedische instrumenten, … Want we zijn u graag van dienst met onze ervaring. Zodat u uw klanten blijft verrassen met nieuwe ontwikkelingen en slimme verbeteringen.

 

Vertrouw op precisie en ervaring. Bestel uw mechanische onderdelen bij De Vroe.

Automatisatie, mekaniek voor ligzetels, relaxen, bedden, draaistoelen, kasten

Plaatwerk , epoxylakken voor meubelen

Plooiwerk, perswerk, buisconstructies, chassis

Voor meubelindustrie, schrijnwerkers, zorgsector

Maatwerk